Ecologistes en Acció del País Valencià
 ¿Quienes somos?  Participa   El tenderete FAQ SINDICACION DE CONTENIDOS: LAS NOTICIAS DE ECOLOGISTAS EN ACCION EN TU WEB  
Alacant
· Alcoi
· Marina Baixa
· Sant Vicent del Raspeig

Castelló
· Vinaròs

Valencia


El Ecologista nº 54Ciberacción: Reducir las emisiones de los cochesCiberacción: Para las obras en la Serranía de Cuenca


EL TENDERETE

Ecologista nº 53

  inicio Ecologistas en Acción País Valencià 
Els carrers, per a la gent
País Valencià, 14 de setembre
Davant de l’inici de la Setmana Europea de la Mobilitat, enguany amb l’expressiu lema “els carrers per a la gent”, Ecologistes en Acció vol emfatitzar la minva de qualitat de vida que origina l’excessiu trànsit de cotxes de les nostres ciutats. La principal alternativa per a millorar l’habitabilitat urbana és, com demostren múltiples experiències, reduir el trànsit d’automòbils.

Demanen informació ambiental sobre el projecte del circuit de Fórmula 1 de València
Alcoi, 8 d'agost
Ecologistes en Acció ha sol·licitat a la Conselleria d’Infraestructures i Transport informació ambiental sobre el circuit de Fórmula 1 de València. L’entitat denuncia també l’ocultisme i desinformació que rodegen al projecte, que tindrà greus impactes ambientals (soroll, emissions atmosfèriques, ocupació del llit del riu Túria) que afectaran la qualitat de vida en la ciutat de València.

Solicitan información ambiental sobre el proyecto del circuito de Fórmula 1 de València
Alcoi, 8 d'agost
Ecologistes en Acció ha solicitado a la Conselleria d’Infraestructures i Transport información ambiental sobre el circuito de Fórmula 1 de València. La entidad denuncia también el ocultismo y la desinformación que rodean al proyecto, que tendrá graves impactos ambientales (ruido, emisiones atmosféricas, ocupación del cauce del río Túria) que afectarán la calidad de vida en la ciudad de València.

Frenar la sobreexplotació de la tonyina
País Valencià, 27 de juliol
La “Goletta Verde” de l’organització ecologista italiana LEGAMBIENTE i el veler “Diosa Maat” d’Ecologistes en Acció recorren durant juliol i agost les costes mediterrànies d’Itàlia i de l’Estat espanyol amb la campanya conjunta “Tonyina, que no te l’esborren del mapa”.

Creixement alarmant de les poblacions de meduses
País Valencià, 26 de juliol
Les meduses en les nostres aigües han passat de ser un “lleuger” contratemps durant l’època de bany fins a ser un fenomen continu que ha començat a afectar indústries importants de la Mediterrània com ara el turisme i la pesca.

Un pas més cap a una estratègia contra el canvi climàtic
País Valencià, 20 de juliol
Ecologistes en Acció, a pesar de certs aspectes positius de l’Estratègia Espanyola de Canvi Climàtic i Energia Neta aprovada pel Consell de Ministres, continua trobant en falta alguns punts importants en la lluita contra el canvi climàtic.

Fuga radioactiva del Japó
País Valencià, 18 de juliol
Per a Ecologistes en Acció, el terratrèmol al Japó torna a posar d’actualitat el risc nuclear. Tot i els estudis fets prèviament per a evitar el problema dels terratrèmols, la central japonesa ha patit greument els seus efectes, posant de manifest que és impossible garantir de manera absoluta la seguretat nuclear.

Campanya Mediterrània 2007
País Valencià, 17 de juliol
El veler d’Ecologistes en Acció "Diosa Maat" realitza durant els mesos de juliol i agost de 2007 una campanya en defensa de la mar Mediterrània, en la qual denuncia les nombroses agressions que pateix aquesta mar a causa del model de desenvolupament de la nostra societat.

Contaminación atmosférica de la provincia de Alicante
Alacant, 7 de julio
Ninguna estación de las diez existentes en la provincia de Alicante cumple la captura mínima de datos del 90% aconsejada por la ley. Por lo tanto, faltan datos para dar una evaluación fiable de los contaminantes que respiramos.

Escandalosa rectificació del TSJCV sobre el PAU 21
País Valencià, 4 de juliol
El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) rectifica l’acte de suspensió cautelar de les obres del PAU 21 d’Oriola , al·legant una errada informática.

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70

Hay en total 80 artículos, esta página muestra 10.


En Acción


Mediterráneo: un mar que conservarEcologistas TV

 

Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet