Ecologistes en Acció de Catalunya
 ¿Quienes somos?  Participa   El tenderete FAQ SINDICACION DE CONTENIDOS: LAS NOTICIAS DE ECOLOGISTAS EN ACCION EN TU WEB  


El Ecologista nº 54Ciberacción: Reducir las emisiones de los cochesCiberacción: Para las obras en la Serranía de Cuenca


EL TENDERETE

Ecologista nº 53

  inicio Ecologistas en Acción CatalunyaEcologistes en Acció de Catalunya
Centre Cívic Can Bastè, Pg. Fabra i Puig, 274
Tlf: 93 429 65 18
Atenció al públic: De 10:30h a 14h i de 17h a 18:30h
(contacte urgent: Cristina 628.903.500)

Funcionament d’Ecologistes en Acció, clik a l’enllaç: www.ecologistesenaccio.cat

Més informació

NOTÍCIES D’ACTUALITAT:
 
Campanya sobre el canvi climàtic i la sequera
Catalunya, 1 d'octubre
Ecologistes en Acció de Catalunya presenta el material elaborat per difondre la seva campanya sobre el canvi climàtic i la sequera, destinada a la ciutadania amb el títol "Com elaborar el propi pla domèstic de gestió de la sequera davant el canvi climàtic".

Petició d’abolició de la caça en barraca
Catalunya, 22 de setembre
Ecologistes en Acció de Catalunya demana a Iniciativa per Catalunya de les comarques de Tarragona que recolzi les Joventuts d’Esquerra Verda i al propi Secretari d’organització Jordi Gillot amb la seva petició d’abolir la caça en barraca.

La Generalitat incompleix els seu propi Pla de l’Energia
Catalunya, 12 de setembre
Greenpeace, EUROSOLAR i Ecologistes en Acció denuncien que la política d’autorització de centrals tèrmiques de cicle combinat (CTCC) de la Generalitat incompleix els seu propi Pla de l’Energia i barra el pas al desenvolupament de les energies renovables a Catalunya.

Emissions de mercuri procedents de la indústria clorocáustica
Catalunya, 12 de setembre
Ecologistes en Acció, juntament amb la Universitat de Castella La Manxa, denuncia les emissions de mercuri procedents de la indústria clorocáustica.

Projecte de central tèrmica de cicle combinat de Faió
Catalunya, 30 d'agost
Ecologistes en Acció s’oposa al projecte de Central Tèrmica de Cicle combinat de Faió i presenta al·legacions davant l’INAGA, la Subdelegació del Govern i la CHE.

Reducció de la velocitat per a lluitar contra la contaminació
Catalunya, 11 de juliol
S’ha demostrat que la limitació de la velocitat és una de les mesures més eficaces, per la qual cosa Ecologistes en Acció anima a aplicar-la en totes les grans ciutats amb problemes de qualitat de l’aire.

L’increment de l’ús de l’helicòpter, o com riure’s del canvi climàtic
Catalunya, 11 de junio
No n’hi havia havia prou amb el predomini de l’automòbil privat: l’increment, amb la complicitat de l’Administració, de l’ús de l’helicòpter a Barcelona és una mostra més fins a quin punt som lluny d’un escenari de lluita coherent contra el canvi climàtic.

Porten a judici a un agricultur per oposar-se pacíficament als transgènics
Catalunya, 6 de juny
La ’Campanya de Solidaritat amb Josep Pàmies’ presenta noves dades sobre els últims greus casos de contaminació per transgènics a Catalunya i explica les activitats previstes en suport a l’agricultor.

Pacte Residus Catalunya Nou!
Catalunya, 4 de juny
Aquest document parteix de la iniciativa de la societat civil, de les entitats ecologistes, veïnals i dels grups relacionats i preocupats per la forma com s’implanta la recollida selectiva, però sobretot pels mals resultats que reflexen les estadístiques de la recollida selectiva dels darrers anys.

Incinerar fangs de depuradora en la indústria del ciment
Catalunya, 2 de juny
Valoracions al document “Proposta d’informe de valoració del resultats de les proves mediambientals d’utilització de combustibles alternatius derivats de llots secs de depuradores d’aigües urbanes a forns de fabricació de clinquer”.

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90

Hay en total 98 artículos, esta página muestra 10.


En Acción

Ecologistas TV

 

Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Mapa del lloc Web | Espai privat | SPIP | esquelet